Prijavi se
O nama - Wink Srbija

O nama

Autor: Kit; Kategorija:

07.10.2021.

Naša kompanija je osnovana 1992. godine u Budimpešti, Mađarska, gde se nalazi sedište firme. Naša predstavništva su u zemljama regiona, kao i u zemljama EU. U Srbiji imamo više od 10 prodavnica i mnogo partnera, koji zastupaju Wink brend, kao i brendove iz naše ponude.

Wink je osnovan u Budimpešti, Mađarska 1992. godine, i uspešno se razvio kao casual sportska marka sportske obuće. Nakon što je stekao lokalnu slavu, posao se brzo proširio iz Mađarske u veći deo centralne i istočne Evrope, sa filijalima u Bosni i Hercegovini i Srbiji, te velikim distributivnim centrima u Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Rumuniji, Estoniji. U Srbiji imamo više od 10 prodavnica i mnogo partnera, koji zastupaju Wink brend, kao i brendove iz naše ponude.


Korporativna društvena odgovornost
Od svog osnivanja 1992. godine, Wink je već počeo da se bavi dobrotvornim i filantropskim aktivnostima. Wink je sponzor mađarskog specijalnog sportskog tima na Olimpijskim igrama od 1997. godine i svake godine donira deo svog prihoda za podršku osiromašenim lokalnim zajednicama.

Tokom godina, Wink je takođe doprineo razvoju kulture, sporta i umetnosti između Kine i Evrope. U Mađarskoj se održalo 13 Wink maratona, 10 Wink Cup Budapest otvorenih teniskih turnira i brojne izložbe umetnosti i fotografije.

Izvor:/

Loading